Så mye mer enn en trapp

For folk flest skal en trapp bare gjøre en ting: Å ta oss opp og ned mellom etasjene. Men XTRAPP er annerledes. Våre trapper tar folk til et annet nivå når det gjelder kvalitet, design, komfort og estetikk.

XTRAPP er bygget på et langvarig samarbeid på tvers av fagdisipliner, med mål om å produsere trapper med eksepsjonell kvalitet og estetikk.

 

Vi har et erfarent team som bruker kraftig programvare og en høyteknologisk CNC-produksjonslinje for å designe og produsere unike, skreddersydde trappeløsninger som hever alle interiør.

 

XTRAPP er ledende i Norden når det gjelder innovasjon, både på design og produksjon.

 

Vi er på et helt annet nivå.

En del av LHM Group

XTRAPP er en del av internasjonale LHM Group som bygger og leverer nøkkelferdige laftehytter av overlegen kvalitet. Selskapet ble etablert i 2002 og våre 150 dyktige produksjonsledere, arkitekter og håndverkere har siden den gang levert over 600 hytter i Norge.

 

I gruppen inngår også LMH Interiør, som leverer skreddersydde kvalitetsmøbler. Vår produksjon av hytter, møbler og trapper samlet på et sted er unikt i bransjen, og sikrer en totalleveranse med høyeste kvalitet i fokus.

 

XTRAPP er en merkevare som hører til det norskregistrerte litauiske selskapet LHM Step:

 

LHM Step

Vyturio g. 1, 90100 Kaušėnai, Plungė, Litauen

 

 

sales@xtrapp.no


Finn din forhandler

Ta kontakt med en av våre forhandlere for å starte dialogen om din nye drømmetrapp. Vi hjelper deg å finne en trapp med eksepsjonell kvalitet og estetikk, som tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og behov.

Finn forhandler

Bli inspirert

Se alle artikler

chevron-down