Trapper på et helt annet nivå

Våre trapper har et helt eget nivå når det gjelder kvalitet, design, komfort og estetikk. Ta utgangspunkt i en av våre modeller, og tilpass din nye trapp etter din egen unike stil.

Utallige kombinasjoner av form, farge og materialer.

Minimalistisk enkelhet. Maksimal eleganse.

Din trapp. Din stil

Tresort

Våre trapper leveres i tre forskjellige tresorter; furu, ask eller eik. Du kan også velge mellom enstavs eller flerstavs treverk . Enstavs består av en massiv lengde i heltre. Flerstavs er et rimeligere alternativ som består av oppdelte tres tykker, limt sammen til en hel lengde.

Trinn

I en lukket trapp er trinnet satt sammen av gangtrinn og stusstrinn (den vertikale delen). I en åpen trapp erstattes stusstrinnet med en barnesikringslist for å innfri reguleringer iht. TEK17, da åpningen mellom trinnene skal være maks 100 mm. Normal tykkelse på gangtrinn er 39 mm.

Form

Våre modeller kommer i flere forskjellige trappe former og dine valg muligheter er avhengig av trapperommets størrelse. Når du skal velge form på din trapp, er det verdt å tenke på følgende: trapperommets størrelse, sikkerhet, samt gang - og bruksmønstre.

Belysning

Vi tilbyr LED - belysning til trappen, som er integrert enten i trinnet eller i håndløperen (kun modeller i tre). Belysningen kommer i tre farger; varm hvit, nøytral hvit eller kald hvit.

Din trapp. Din stil

Finn din forhandler

Ta kontakt med en av våre forhandlere for å starte dialogen om din nye drømmetrapp. Vi hjelper deg å finne en trapp med eksepsjonell kvalitet og estetikk, som tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og behov.

Finn forhandler

Bli inspirert

Se alle artikler

Tilbake

Matterhorn

Weisshorn

Kilimanjaro

Utallige kombinasjoner av form, farge og materialer.

Olympos

Bærekraft

Vi jobber målrettet med miljø og bærekraft og vår fabrikk har utarbeidet en bærekraftstrategi med fokus på likestilling, ansvarlig forbruk og miljøvennlig produksjon.

Les mer
chevron-downarrow-left