REFERANSE

Spesialbygd trapp i moderne stil i et 3-etasjes bolighus

av Vaida
17.12.23
"Trapper er husets hjerte". Dette er visjonen og tanken bak utformingen av trappen til et 3-etasjes hus i Sandefjord i Sørøst Norge. En bred massiv eiketrapp som fyller opp hele trappeområdet, ble midtpunktet i rommet.
  • LED-belysning
  • Skreddersøm
  • Tre&glass
Prosjektbeskrivelse
Skreddersydd trappeløp i Lahele
Klient
Privat
År
2023
Leveranse
En moderne designløsning hvor de første trinnene hviler på en massiv plattform som strekker seg over hele bredden av arealet, og som eierne av huset stilfullt har dekorert med interiørelementer. Minimalistiske rekkverk i tre med integrert LED-belysning passer harmonisk inn i den moderne og unike trappekomposisjonen.

Trappene i andre etasje er designet med sentralt plasserte trappevanger, og skaper dermed en følelse av letthet i den massive og lukkede trappen. Den minimalistiske utformingen av rekkverket på trappen i andre etasje bidrar også til det delikate utrykket, med herdet glass integrert i trinnene innrammet i elegante eikerekkverk. LED, hovedhusbelysning og speilreflekser gir disse massive eiketrappene et glamorøst preg som glir perfekt inn i husets interiør.

Vi søkte en rekke kilder for løsninger og inspirasjon til hvordan trappen skulle se ut – fra Pinterest til å konsultere forskjellige produsenter. Xtrapp tilbud innfridde alle forventningene våre, og derfor kan vi ikke være mer fornøyd med samarbeidet og det endelige resultatet.
Kathrine og Lillian

Bli inspirert

Se alle artikler

chevron-down