Proffkunder

XTRAPP har lang erfaring med levering av trapper til prosjektmarkedet. Vi har tette og langvarige samarbeid med boligutviklere, entreprenører, byggmestere, arkitekter og andre aktører som er involvert i bygging eller rehabilitering av boliger og fritidseiendom.

En solid partner som kan faget

Med XTRAPP får du en solid partner som er spesialisert på skreddersydde kvalitetstrapper. Vi er vant til å jobbe med profesjonelle aktører som stiller høye krav til både kvalitet, pris og levering til riktig tid.

 

Vi bistår med gode råd og kreative løsninger i henhold til norske forskrifter og standarder. Vi leverer trapper over hele landet, og våre profesjonelle montører bistår gjerne med sin ekspertise ved trappemonteringen.

Interessert i et samarbeid?

Vi tar gjerne et møte for å diskutere mulighetene for et samarbeid. Vi kan også ordne med en omvisning slik at du får sett en av våre leveranser på plass. Du bør nemlig oppleve den høye kvaliteten selv, og se det gode håndverket i alle detaljer. Vi kan love at du ikke vil bli skuffet!

 

Ta kontakt! Send oss en e-post: sales@xtrapp.no


Finn din forhandler

Ta kontakt med en av våre forhandlere for å starte dialogen om din nye drømmetrapp. Vi hjelper deg å finne en trapp med eksepsjonell kvalitet og estetikk, som tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og behov.

Finn forhandler

Bli inspirert

Se alle artikler

chevron-down