REFERANSE

Moderne design trapp i minimalistisk stil laget av tre, glass og metall

av Vaida
20.12.23
Strenge former, minimale detaljer og monokromatisk fargespekter. Moderne interiør er spesielt populær i moderne hjem.
  • LED-belysning
  • Skreddersøm
  • Tre&metall&glass
Prosjektbeskrivelse
Skreddersydd trappeløp i Hamar, Norge
Klient
Privat
År
2022
Leveranse
Da vi ble spurt om å bygge en trapp i denne typen hus, nølte vi ikke. Trappen skulle være minimalistisk, laget av naturmaterialer og ha rette linjer.

Trappen som går mellom etasjene, er to trapper koblet sammen av et repos. Sentrert trappevange i sort metall, og trappetrinn i heltre ask. Den lysebrune fargen og det naturlige mønstrene til treet står i vakker kontrast til den kalde fargen på betongveggen.


Vi bestemte oss for å bruke forskjellige rekkverk på hver side av trappen. Et minimalistisk, tynt og solid rekkverk i metall ble valgt ved veggen. På innsiden av trappen er det en solid glassvegg som sørger for sikkerhet, med en tynn håndlist i metall på toppen. Glasset og den minimalistiske håndlisten i metall får trappen til å se lett og elegant ut.


Siden husets vegger er mørke og absorberer dagslys, har vi installert LED-lys i hvert trinn. Lyset varmer og forbedrer fargen på trinnene ytterligere.
Denne trappen er lett modifiserbar, ideelt tilpasset forskjellige rom og fargespekter, og er dermed et av våre mest populære produkter.


Bli inspirert

Se alle artikler

chevron-down