REFERANSE

Elegant designtrapp til et 3-etasjes bolighus

av admin
15.08.23
Et flott trappeløp med heltre eik i alle elementer, som er skreddersydd i tett samarbeid med kunde. Sømløse sammenføyninger og ikke synlige skruer gir et meget elegant, rent og eksklusivt uttrykk.
  • Eik
  • LED-belysning
  • Skreddersøm
Prosjektbeskrivelse
Skreddersydd trappeløp i Granliveien, Ski
Klient
Privat
År
2021
Leveranse
Trappeløp med heltre eik i alle elementer, med spiler som er «flettet» inn i trappetrinnene. Integrert LED-belysning i vegg, som følger trappens stigning. Barnesikringslist i bakkant av trinnene.

Eksklusivt og gjennomtenkt

Kunde ønsket at spilene i spileveggen skulle «flettes» inn i trinnene og ikke være utenpåliggende, samt at barnesikringslisten skulle plasseres i bakkant av trappetrinnene. Store vindusflater i trappeløpet ga utfordringer med tanke på innfestning og stabilitet. Dette ble løst i godt samarbeid og tett dialog med byggmester på stedet. Videre skulle en heldekkende gardin fra øvre etasje til kjeller henge fritt. Trappen er derfor blitt trukket bort fra vinduene for å hensynta dette. Det ble installert integrert LED-belysning i trapperommets vegger, som følger trappens stigning. Søylen ved trappeløpet er kledd med eikepanel, i samme overflatebehandling som på gulvet og resterende trappeelementer.

Dere har gjort det mulig å skape en flott trapp, og jeg er veldig takknemlig for at dere har vært med å se muligheter og ønske kreativiteten velkommen. Jeg har alltid fått god og hyggelig service. Selv når ting buttet har dere gjort alt for å rette opp. Dette er noe som jeg ser på som unikt ved dere som leverandør, og noe jeg er veldig glad for.
Hilde Hagen Søyland, Ski
«Et vakkert og gjennomtenkt trappeløp. Dette er resultat av kundens fokus på detaljer og evne til å formidle egne behov, samt god og tett dialog mellom kunde, byggmester og oss som leverandør gjennom hele prosessen. Vi er stolte.»
Ronny Klo, forhandler – Stairways to Heaven

Bli inspirert

Se alle artikler

chevron-down