Mount Blanc

Mount Blanc er et luksuriøst designmøbel som løfter hele rommet. Den hvite underliggende sentervangen og de åpne massive trinnene gir trappen et svevende og eksklusivt inntrykk.

Mange valgmuligheter

Våre modeller kan tilpasses etter dine spesifikke ønsker, og du har utallige kombinasjoner av former, farger og materialer å velge mellom. Her kan du se tilpasningsmulighetene for denne modellen:

Form
Tresort
Overflate / farge
Trinn
Håndløper
Belysning
Våre modeller kommer i flere forskjellige trappeformer og dine valgmuligheter er avhengig av trapperommets størrelse. Når du skal velge form på din trapp, er det verdt å tenke på følgende: Trapperommets størrelse, sikkerhet, samt gang- og bruksmønstre.

U-Form med Repos

U-Form med repos har to rette trappeløp som er koblet sammen av et repos (trappeavsats) der trappen dreier seg 180 grader. Formen gir svært god gange siden den deles opp av et romslig repos, og man unngår trinn formet som kakestykker.

I-Form

I-Form betyr at det er en rett trapp som utgjør hele trappeløpet. Denne formen er kun mulig når det er nok plass i trapperommet til å binde etasjene sammen gjennom en rett linje.

L-Form med Repos

L-Form med Repos har to rette trappeløp, koblet sammen av et repos (trappeavsats) der trappen dreier seg 90 grader. Formen gir bedre gange enn vanlig L-trapp, da man unngår trinn formet som kakestykker, den er visuelt pen og kan gjerne plasseres i et hjørne.
Våre trapper leveres i tre forskjellige tresorter; furu, ask eller eik. Du kan også velge mellom enstavs eller flerstavs treverk. Enstavs består av en massiv lengde i heltre. Flerstavs er et rimeligere alternativ som består av oppdelte trestykker, limt sammen til en hel lengde.

Til alle våre trappeelementer bruker vi kun treverk av høy kvalitet (klasse A og B), som er innenfor de krav som stilles i forhold til fuktighet i treverket – noe som reduserer risikoen for tørkesprekker.
EIK ENSTAVS
ASK ENSTAVS
FURU ENSTAVS
EIK FLERSTAVS
ASK FLERSTAVS
FURU FLERSTAVS
Alle våre trapper er fargebehandlet iht. produsentens anbefalinger, med kvalitetsprodukter fra Sherwin Williams og Rubio Monicoat. De har 2-3 lag maling eller beis, avhengig av hvor godt treverket trekker til seg fargen. Vi kan også levere trapper som er ubehandlet eller dekket med kun klarlakk.

Det er viktig å presisere at tresorter har forskjellig struktur, og en farge vil se forskjellig ut på de ulike tresortene. Fargekartene bør derfor kun brukes som veiledende informasjon. Våre forhandlere viser deg gjerne fysiske fargeprøver som gir et reelt inntrykk av fargene.

Fargekart Sherwin Williams fargebeis

NSL
192-07502
NSL
190-01203
NSL
151-19301
NSL
151-11601
NSL
190-01003
NSL
190-00405
NSL
192-05402

Fargekart Rubio Monocat oljefarge

CHOCOLATE

SMOKE
SUPER WHITE
WHITE
GRIS BELGE
ASK GREY
NATURAL
VANILLA
MUD LIGHT
BLACK
I en lukket trapp er trinnet satt sammen av gangtrinn og stusstrinn (den vertikale delen). I en åpen trapp erstattes stusstrinnet med en barnesikringslist for å innfri reguleringer iht. TEK17, da åpningen mellom trinnene skal være maks 100 mm. Normal tykkelse på gangtrinn er 39 mm.

SR39L

SR39L – et åpen trinn med L-formet barnesikringslist som har den samme tykkelsen som gang trinnet (39 mm). Høyden på barnesikringslisten er mellom 40-80 mm, for å for å ivareta regulering i forhold til sikkerhet. Et eksklusivt alternativ, da trinnene ser ut som massive 80 mm trinn i front.

80mm

80 mm – et massivt trinn med hele 80 mm tykkelse som benyttes til svært eksklusive trappeløsninger. I en åpen trapp kan denne typen trinn brukes for å unngå barnesikringslist, men da er 180 mm maks mulige høyde på opptrinn.
Vi tilbyr håndløpere som kan monteres på både rekkverk og vegg. De kommer i flere stiler, hvor fem av modellene er i tre og to er i metall. I henhold til regulering i TEK17, skal det være håndløper på begge sider av trappen.

Tre R5

ULTRA LIGHT
40 x 60 mm

Vi tilbyr LED-belysning til trappen, som er integrert enten i trinnet eller i håndløperen (kun modeller i tre). Belysningen kommer i tre farger; varm hvit, nøytral hvit eller kald hvit.

LED

LED-belysning i håndløper

80 mm

LED-belysning på underside av trinnese.

Eksempel på løsninger:

Finn din forhandler

Ta kontakt med en av våre forhandlere for å starte dialogen om din nye drømmetrapp. Vi hjelper deg å finne en trapp med eksepsjonell kvalitet og estetikk, som tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og behov.

Finn forhandler

Våre trapper

Se alle

Bærekraft

Vi jobber målrettet med miljø og bærekraft og vår fabrikk har utarbeidet en bærekraftstrategi med fokus på likestilling, ansvarlig forbruk og miljøvennlig produksjon.

Les mer
chevron-downchevron-leftchevron-right