REFERANSE

Eiketrapp i moderne stil og eksklusivt design i luksuriøs ferieleilighet

av Vaida
20.12.23
Prosjekter utviklet av LHM Gruppen skiller seg ut for sin høye kvalitet og bruk av langvarige, slitesterke materialer. Når vi designer en trapp tar vi sikte på at den skal være en iøynefallende og luksuriøs kontrast i interiøret.
  • LED-belysning
  • Skreddersøm
  • Tre&metall&glass
Prosjektbeskrivelse
Skreddersydd trappeløp i Oslo, Norge
Klient
Privat
År
2023
Leveranse
Vi valgte trappetrinn i heltre eik, et rekkverk i sort metall og glass til trappen.

Leilighetene der vi har installert trapper har rolige, naturlige fargetoner, og interiøret er designet med en kombinasjon av tre og stein. Hvert element her supplerer hverandre og gjør det mulig å opprettholde inntrykket av integritet.De tre første trinnene er brede og solide, og åpner seg mot rommet. De er veldig funksjonelle med innebygde skuffer.


Diagonale trinn og montert LED-belysning gir en følelse av letthet til disse trinnene. Den andre delen av trappen er av tre, festet til veggen. Trappen ligner i fargen på steinveggen i leiligheten, og ser derfor ut til å henge i luften.


I bunnen av trappen er et gelender designet i sort metall med mellomrom i samme størrelse som trappetrinn. Trappen videre opp har en elegant håndlist i metall festet i veggen. Den ytre delen av trappen har rekkverk av glass, som er visuelt vanskelig å se, men gir trygghet. Alle glassfestene er skjult under tre elementer.


Bli inspirert

Se alle artikler

chevron-down